Litt om oss og vår bakgrunn.

Vi som driver Trollstein gård heter Ann-Lisbeth Teigland og Ole Mikal Olsen. Vi er begge i begynnelsen av 50-årene og har fire barn sammen. De tre eldste er flyttet hjemmefra. Ingrid, vår yngste datter bor hjemme sammen med Åshild som flyttet til oss sommeren 2009.

Ann-Lisbeth

Ann-Lisbeth er utdannet klinisk sosionom og har 30 års erfaring fra helse- og sosialsektoren. Hun har videreutdanning innen familiebehandling, psykisk helsearbeid og psykosebehandling, og har jobbet på familievernkontor, innen barnevern og psykiatri. Videre har hun tatt utdanningen ”Gården og kysten som læringsrom” og studiet "Animal assisted therapy". Hun har bred erfaring med mennesker i ulike situasjoner, noe som kommer godt med i denne typen virksomhet. Inn på tunet -virksomheten drives av begge ektefeller, der Ann-Lisbeth er engasjert på heltid.

 

 

 

Ole Mikal

Ole Mikal er byggmester av yrke og har vært selvstendig næringsdrivende i 30 år. Han er vokst opp på gården og har drevet gårdsbruket siden 1994. I tillegg til gårdsdriften driver Ole Mikal eget firma som byggmester.

 

 

 

 

 

Åshild

Åshild er 16 år og går i 10. klasse på Lundenes skole. Hun har egen hest som heter Ghana og rir både sprang og dressur. Hun deltar også i aktivitetene på gården og hjelper til med hestene og ridningen.

 

 

 

Ingrid

Ingrid er 14 år og går i 8 klasse på Lundenes skole. Hun har egen hest som heter "Takira" og driver aktivt med sprangridning. Hun deltar også i mange av aktivitetene på gården, spesielt med hestene og ridning.